USAMEA

Camera de zi colorată

Camera de zi colorată. Cum să creezi un interior interesant plin de culori puternice?

În ultimii ani, am învățat să amenajăm interioare discrete dominate de bej și gri delicate. Acum este momentul pentru culori îndrăznețe, puternice, care ne vor însufleți apartamentele! Cum să introduci culoarea în interior? Sfatuim!

Culoare pe piedestal
Mulți dintre noi s-au plictisit de albul minimalist. Chiar și pastelurile, care trebuiau să introducă un pic de culoare în camere – încă palide în prezența verzilor suculenți, portocalii strălucitori sau albaștrii de vis!

Renunțăm adesea la culorile intense, de teamă că acestea vor copleși interiorul și îi vor aduce haos. Dar, în același timp, uităm cât de minunat este să ne jucăm cu culorile, să le combinăm în diferite configurații și să creăm spații în care ne simțim foarte bine.

Când utilizați o paletă puternică de culori, merită să vă amintiți despre moderație. Din fericire, există câteva reguli simple care vă vor ajuta să obțineți efectul de culoare dorit, precum și să mențineți armonia în interior și să evitați efectul copleșitor.

Putem însufleți interiorul cu culoare în mai multe moduri. Una dintre cele mai populare și simple este să vopsiți pereții cu vopsea sau să le căptușiți cu tapet cu model. Imaginile de fundal în special au cunoscut recent o renaștere, de care merită să profităm. În 2022, tendința care ne va năvăli casele vor fi imaginile de fundal cu culori puternice, cu motive suprareale, florale și animale. Vor fi și dungi clasice în noua versiune, motive zodiacale și astronomice, precum și figuri geometrice. Un perete acoperit cu tapet interesant va adăuga cu siguranță caracter interiorului și va face camera departe de plictiseală!

Pentru a evita efectul de copleșire și haos, merită să ne limităm la decorarea unuia sau doi pereți într-o cameră dată cu o culoare mai puternică. Acest lucru se aplică atât tapetului cu model, cât și pereților vopsiți. O idee interesantă va fi să folosiți vopsele cu particule de sclipici sau vopsele structurale care creează suprafețe poroase, convexe, care arată uimitor, mai ales când lumina strălucește asupra lor!

Vezi catalogul de produse ERKADO

Scanează codul QR și vezi mai multe produse ERKADO

Jos plictiseala! Interioare pline de culori

Culorile puternice pe pereți sunt o soluție pentru oamenii curajoși care folosesc cu încredere culorile. Dacă nu suntem convinși de culorile puternice de pe pereți, dar dorim totuși să însuflețim o cameră dată, putem alege, de exemplu, un tavan colorat sau introducem culoare în interior folosind mobilier și accesorii. Este foarte simplu.

Uneori, tot ce ne trebuie este o canapea sau un colț roșu sânge, sau un fotoliu de culoare lămâie. Covorul este decorat cu figuri colorate, perdele cu imprimeuri și modele intrigante, o măsuță de cafea cu blat de un albastru intens, sau o comodă verde sau un grafic atârnat pe perete de care însuși Andy Warhol nu s-ar fi rușine. Există o mulțime de posibilități de a te juca cu culoarea!

Ei bine, știm deja să ne jucăm cu culoarea și cum să ne asigurăm că nu am exagerat? Putem „calma” puțin culorile intense? Putem și, de asemenea, nu este dificil sau complicat. Una dintre modalitățile de a înmuia culorile puternice din interior este să le combinați, de exemplu, cu lemn deschis sau bej neutru, gri și alb murdar.

Ușile pot face față perfect acestei sarcini. In functie de model, usile pot crea un ansamblu coerent cu culori mai puternice fara a perturba aranjamentul armonios, de asemenea pot tonifica putin culorile stralucitoare sau pot deveni un accent clar de culoare in interior. Un astfel de exemplu este usa Baldur de la Erkado in culoarea naturala stejar cu sticla neagra, care atrage atentia si arata grozav in compania oricarei culori, desi cel mai interesant duo este cu verdele.

Drzwi Baldur 1 w kolorze dąb natur premium

Pe de altă parte, modelul Freezja 1 în culoarea stejarului ST CPL cu geam efectiv longitudinal va fi potrivit, printre altele. în saloanele dominate de maro caramel sau portocale cărămiziu.

Drzwi Frezja 1 w kolorze dąb ST CPL
Autor: ERKADO Ușă Freezja 1, culoare stejar ST CPL

Dacă preferați climatele mai reci și alegeți albastrul sau bleumarinul regal, merită să luați în considerare achiziționarea ușii Laurencja 1, de exemplu, în gri deschis ST CPL cu garnituri negre, care va crea o pereche armonioasă cu astfel de culori.

Drzwi Laurencja 1 w kolorze jasnoszary ST CPL
Autor: ERKADO Laurence 1 usa in gri deschis ST CPLModelul clasic Nemesis negru va fi perfect pentru interioarele în care sunt folosite culori puternice sub formă de accesorii și mobilier, precum o canapea roșie, un fotoliu verde sau un covor portocaliu. Ușa Nemezja va crea cu ușurință un întreg coerent cu interiorul general al camerei.
Drzwi Nemezja w kolorze czarny
Autor: ERKADO Uși Nemesis de culoare neagrăDaca dorim sa inmuiam un interior expresiv, va recomandam usa Petunia 1 in culoare premium stejar cu un rand de geam orizontal mic pe toata suprafata usii. Un efect similar se obtine prin alegerea modelului Clematis in culoarea stejarului gri ST CPL cu geam.Interioarele pline de culori intense sunt o alternativa interesanta la livingurile minimaliste scaldate in camere albe sau pastelate. Utilizarea cu pricepere a culorilor puternice ne va permite să creăm un interior neobișnuit și vesel în care vom fi bucuroși să rămânem.Mai multe despre ușile Erkado la www.usamea.md www.usamea.md

Drzwi Petunia 1 w kolorze dąb premium
piesa: ERKADO Petunia 1 usa in culoare premium stejar
Drzwi Powojnik w kolorze dąb szary ST CPL