USAMEA

Decorezi camera bebelușului ?

Uși vitrate către camera unui copil. 

De ce este o idee bună?

Camera unui copil este un loc în care se poate juca fără griji și își poate dezvolta pasiunile. Este, de asemenea, un spațiu sigur și confortabil,
propice relaxării. O camera pentru copii are multe sarcini de indeplinit,
asa ca fiecare element trebuie gandit cu atentie. Acest lucru este valabil și pentru uși, care joacă un rol foarte important în el.

Drzwi Frezja Erkado

Autor: serviciul de presă al mărcii ErkadoDrzwi FREZJA 3 în alb ST CPL, sticlă VSG de lapte, mâner cub slim periat cromat

Cuprins

Uși vitrate către camera unui copil

Ușa camerei copiilor – pe care să o alegi?

Ușile din camera unui copil ar trebui să fie, înainte de toate, funcționale, estetice și sigure – la urma urmei, ele trebuie să-l servească ani de zile. Aceste sarcini sunt perfect îndeplinite de ușile cu geam. Geamul va lăsa lumina să pătrundă din exterior în cameră, dându-i copilului un semnal că părinții sau tutorii sunt acasă și urmăresc. Acest lucru creează un sentiment de siguranță și îi va permite copilului mic să se complacă cu pasiunile și distracția lui fără teamă. Pe de altă parte, geamul permite părinților să aibă grijă de copilul lor fără a interfera cu intimitatea acestuia. Acest lucru este deosebit de important pentru copiii mai mari și adolescenții. Motivele pur estetice nu pot fi trecute cu vederea! Ușile cu geam adaugă lejeritate, adâncime și măresc optic încăperea. Este, de asemenea, un frumos decor pentru casă și o sursă suplimentară de lumină (o soluție ideală pentru apartamentele cu coridoare întunecate). Deci ce sticlă va funcționa în ușa camerei copilului? Cea mai bună alegere și compromis între intimitatea copilului și siguranța acestuia va fi un geam din sticlă mată din sticlă VSG. Datorită lipirii permanente a două geamuri de sticlă cu o folie specială, geamul VSG nu se sparge în bucăți ascuțite precum sticla tradițională, chiar și după un impact puternic, dar datorită foliei care îl ține împreună, se ține împreună, eliminând astfel risc de accidentare. Usile cu sticla VSG se gasesc in oferta ERKADO. Dar nu este totul. Producătorul polonez de uși are o gamă largă de culori de furnir, printre care patru dintre ele merită o atenție deosebită: alb ST CPL, Cappuccino ST CPL, gri deschis ST CPL și negru ST CPL. Acestea sunt rafinate cu un strat special AntiFinger, care reduce murdaria si amprentele digitale – asa ca va fi perfect pentru camera unui copil.

Uși vitrate către camera unui copil

Mai jos va prezentam cinci usi cu geam care vor fi perfecte pentru camerele copiilor. Toate modelele provin din oferta ERKADO și puteți afla mai multe despre ele pe site-ul producătorului: www.erkado.pl. Ușa Baldur 1 din alb ST CPL este acoperită cu stratul AntiFinger, ceea ce facilitează păstrarea lor curată, chiar și atunci când micuțul Picasso locuiește în cameră. Modelul Baldur 1 este echipat cu geam vertical elegant (sticlă VSG) de culoare neagră. Albul și negrul creează un duo elegant, elegant și atemporal care va rezista modurilor și preferințelor în schimbare ale proprietarului camerei. De menționat că sticla neagră folosită aici este opac.

Drzwi Baldur Erkado
Autor: serviciul de presă al mărcii Erkado.BALDUR 1 uși în CPL alb, sticlă VSG neagră, mâner CUBE negru mat

O atmosferă caldă și confortabilă în camera unui copil va fi asigurată de ușile Fragi 15 de culoare premium stejar cu o foaie mare de sticlă VSG în culoarea lăptoasă. Amintește plăcut de lemnul cu geam alb subtil, pe de o parte, îi va oferi copilului suficientă intimitate, iar pe de altă parte – va fi un decor frumos al camerei copiilor.

Drzwi Fragi Erkado
Autor: serviciul de presă al mărcii Erkado FRAGI 15 uși în culoarea stejar premium, sticlă milk VSG, mâner bella slim crom mat periat

Modelul Freezja 3 în alb ST CPL se mândrește și cu un geam uriaș (sticlă VSG) într-o culoare lăptoasă. Geamul, care ocupă aproape toată suprafața frunzei, îi conferă ușurință și în plus mărește optic încăperea. Este un model ideal pentru camerele cu suprafata mica.

Drzwi Frezja Erkado
Autor: serviciul de presă al mărcii ErkadoDrzwi FREZJA 3 în alb ST CPL, sticlă VSG de lapte, mâner cub slim periat cromat

Dacă căutăm o alternativă la alb și culoarea lemnului, Lavender 7 uși în cappuccino ST CPL va fi un succes. Acest model într-o nuanță delicată de bej a fost acoperit cu un strat AntiFinger. Ușa este echipată cu trei geamuri (sticlă VSG) de culoare lăptoasă: două mai mari sus și jos, și o bandă orizontală îngustă în mijlocul canatului, la înălțimea mânerului.

Drzwi Lawenda Erkado
Autor: serviciul de presă al mărcii Erkado LAWENDA 7 uși în cappuccino ST CPL, sticlă milk VSG, mâner luna crom mat periat

In sfarsit, o noutate in oferta ERKADO – Miscant 2 usi in alb ST CPL cu montanti tot in alb. Liniile decorative împart geamurile în șase câmpuri egale, diversificându-le și dinamizându-le și, în același timp, conferă ușii ușurință.

Drzwi Miskant Erkado
Autor: serviciul de presă al mărcii Erkado MISKANT 2 uși în alb ST CPL, sticlă VSG cu aplicație internă în alb, mâner bella slim crom lucios mat

De menționat că pentru toate modelele de uși menționate mai sus putem asorta plinte și tocurile ușilor în aceeași culoare și să creăm o aranjare coerentă, stilată. De asemenea, putem contrasta ramele și șipcile cu foaia ușii alegând diferite opțiuni de culoare.

O alta solutie oferita de marca ERKADO sunt si la melele de perete, adica sipcile longitudinale montate pe perete. Lamele ERKADO sunt disponibile în furnir premium și ST CPL și pot fi combinate liber între ele, creând combinații originale. Panourile de perete au si ele o functie practica, imbunatatind acustica incaperii. În camera unui copil, indiferent de vârstă, se vor regăsi perfect!

mai multe detalii www.erkado.pl