USAMEA

Va fi un Crăciun frumos!

Va fi un Crăciun frumos! O casă care favorizează relaxarea alături de cei dragi

Ce ne dorim de Crăciun? În primul rând, sănătate și odihnă. Un mediu armonios, romantic este perfect pentru relaxare în vecinătatea familiei și a prietenilor. Ușile atent alese pot fi cheia acestui caracter al interiorului.

Înainte ca prima stea să strălucească pe cer, facem o curățenie generală, iar apoi împodobim bradul, pregătim preparate delicioase, acoperim cu grijă și împodobim masa. Desigur, pregătim și cadouri pentru a-i face pe cei dragi să zâmbească. Ușile de interior pot deveni un cadou frumos pentru întreaga familie și casă – acest loc unic, propriu pe Pământ -. Lemnăria atent selecționată este un element al unei baze permanente pentru designul interior al apartamentului. Datorită acesteia, atât aranjamentul de masă, cât și decorațiunile de Crăciun în stilul tău preferat vor căpăta expresie deplină.

Puterea inepuizabilă a tradiției

În timpul iernii, mulți dintre noi așteaptă căldură din mediul înconjurător. Ne punem pulovere pufoase, iar casa îmbrăcăm cu covoare moi, perdele groase, covoare pufoase. Cei care au astfel de nevoi vor face bine sa aleaga o usa acoperita cu un furnir elegant in culoarea lemnului natural. Catalogul Erkado ofera numeroase modele de aripi pline si glazurate in multe nuante de stejar, salcam, frasin, artar, nuc, zada, pin, wenge, ulm…

Propunerea noastră este ușa Epimedium Oak Natur Premium. Designerii au folosit tema stejarului clasic, nobil, cu un model de cereale distinctiv și au combinat-o cu o formă simplă, nepretențioasă, bazată pe linii verticale de lamele cu geam decorativ îngust. În acest fel s-a creat un întreg atemporal, înrădăcinat în tradiție, dar proaspăt și modern. Exact ca un Crăciun perfect – dar încântător pe tot parcursul anului.

Relief de iarnă

Vremea de Crăciun nu ne strică întotdeauna și visăm atât de mult încât în ​​Ajunul Crăciunului va fi nins din cer. Lăsați-i să acopere lumea cu o haină albă moale, să ne aducă tuturor liniște, relaxare, beatitudine din zilele libere mult așteptate petrecute alături de cei pe care îi iubim… Dar, deoarece zăpada de Crăciun nu este o certitudine, merită să ajungem. pentru soluții 100%.

O atmosferă delicată, liniștitoare pentru sărbători și alte zile ale anului va fi asigurată de ușa Erkado Hiacynt în nuanța Pine Grey – în special cu accesorii argintii: balamale și mâner. Simplitatea scandinavă a formei lor, adică ceva pe care polonezii iubesc foarte mult, este combinată aici cu o nuanță atrăgătoare de lemn albit sau patinat. Chiar dacă în afara ferestrei nu stropește zăpadă, starea de spirit a unei dimineți însorite de iarnă va prevala în apartament.

Spre modernitate

Nu toată lumea vrea să sărbătorească Crăciunul la modă veche. Ei ne amintesc că și cea mai veche tradiție a avut începutul – și ating cu nerăbdare decorațiunile moderne, pregătesc preparate uneori surprinzătoare pentru masa de Ajunul Crăciunului și vor să cunoască designul contemporan în jurul lor. Deoarece vacanțele în familie sunt un moment în care toată lumea ar trebui să se simtă confortabil și în largul tău, merită să-ți urmărești inima fără ezitare.

O alegere excelentă pentru cei care caută modernitate va fi ușa Erkado neagră Miskant. Aceste uși se disting printr-o structură fără fâșie – foaia se află în întregime în grosimea cadrului, iar după deschidere prezintă o margine plată, uniformă. Acest detaliu modern, minimalist se încadrează în conceptul general al proiectului, derivat din tradiția modernismului, mereu la zi și orientat invariabil către viitorul designului.

Erkado, un sinonim pentru uși frumoase

Alegerea este bogată, multe oferte interesante. Înainte de a face o achiziție, merită să le cunoașteți și să le analizați pe toate pentru a se potrivi perfect ușa cu caracterul apartamentului și… cu propriile nevoi estetice, desigur. În acest scop, cel mai bine este să vizitați site-ul web: www.usamea.md

erkado
Autor: Adobe Stock